dissabte, 20 de desembre del 2008

Bon Nadal !!

En aquestes dates tan assenyalades vull desitjar-vos a tots els lectors d'aquest diari virtual un bon nadal i un pròsper any 2009 ple de satisfaccions i alegries.

Us animo a visitar el betlem de l'Hospital de la Plana, a Vila-Real, on he estat ajudant en la part elèctrica del betlem de l'entrada, dissenyat i construït per ma mare amb molt d'amor i paciència, amb l'objectiu de donar alegria a tots aquells que passaran aquests dies tan especials a l'hospital. Cal esmentar que es tracta d'un betlem original, fet de paper i cartró modelat a mà amb molta dedicació, i ens agradaria que passàreu a vore'l i donar la vostra opinió. Tot seguit us deixo unes fotos del betlem, podeu ampliar-les si cliqueu damunt. Podreu trobar més fotos a l'àlbum virtual del bloc, fent clic sobre aquest apartat al menú:












2 comentaris:

Anònim ha dit...

Holaaa!!! BON NADAL!!!! molt bonic el Betlem de paper, un gran detall per a les persones que hauran de passar aquestes festes als hospitals, segur que ho agraeixen!
A disfrutar dels Nadals!!!!!! :D

Adéuuuuuuuuu!!!!!!

Unknown ha dit...

Jo tinc partit en Vila-real el cap de setmana, m'arrimaré en un momentet encara que sigue per a vore'l. Bon Nadal i bones festes ¡¡¡¡