dilluns, 16 de juny del 2008

Benvinguda

Vull donar-vos la benvinguda al meu nou bloc, aquest espai en Internet on posaré dades sobre les meves aficions i/o investigacions variades, així com els meus projectes.

Cal dir que soc aficionat a tot allò que implique la ciència en qualsevol de les seues formes, ja siga física, química o altres, i a la electrònica, encara que els meus coneixements en aquest camp són prou limitats, no així la meua voluntat d'aprendre.

Com podreu comprovar, aniré actualitzant els diversos projectes que tinc en ment, i podreu deixar comentaris a les entrades del bloc, que revisaré almenys dues vegades per setmana per contestar i actualitzar continguts.

Pel moment crec que és tot. Sigueu tots benvinguts en aquest nou espai a la xarxa i deixeu les vostres opinions quan i com vulgueu.

2 comentaris:

David ha dit...

Hola,
En primer lloc, com a amant que també soc de la ciència, cal donar-te l'enhorabona per la creació d'aquest bloc, que sens dubte ens aportarà moltes coses útils i constructives quant a coneixements.

Aniré seguint aquest bloc i comentant les meues inquietuds segons vages posant nous articles. Així doncs, només em queda dir-te pel moment: Ànim i endavant!

Unknown ha dit...

Ja ere hora de fer-se un espai jajaja. Jo al igual que David vull donar-te l'enhorabona per aquest blog que ha començat en un projecte d'allò més curiós. Com a aficionat a aquestes coses però poc expert en la matèria que soc, ja aniré fent les preguntes d'aquests objectes tecnològics que vagen apareixent. Això promet i molt¡¡¡¡¡